Elkészítés: Az élesztőt összekeverjük a vízzel, majd a többi összetevővel, és egy órát kelni hagyjuk. Én kenyérsütőgépben szoktam ezt elvégezni, ott csak bele kell tölteni a hozzávalókat (alulra a vizes, felülre a száraz összetevőket), majd dagasztóprogramon másfél óra múlva kivenni a megkelt tésztát. Miután megkelt, kinyújtjuk (egy nagy tepsivel lesz belőle, de ha vékonyan szereti valaki, akkor egy nagy tepsi és egy tortaforma, vagy kisebb tepsi is kijön belőle). Amíg kel a tészta, a vöröshagymát összevágjuk (én szálasra szoktam, de tulajonképpen kockára is lehet), olajban megdinszteljük, csak annyira, hogy üveges legyen és puha. Összekeverjük a tejföllel és a fokhagymával, beleszórjuk a sajt felét. Ha megkelt, tepsibe nyújtott tészta tetejére kenjük, majd rászórjuk a szalonnakockákat és a maradék sajtot. Jó forró sütőben kb. negyed óra alatt megsütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.