Elkészítés: A hagymát, a szalonnát és a petrezselymet apróra vágjuk. A tojásokból hármat megfőzünk, lehűtjük, megpucoljuk, felkockázzuk. A zsemléket beáztatjuk, kinyomkodjuk. A csirkecombokat megtisztítjuk, sózzuk.
A szalonnát kipirítjuk, megdinszteljük rajta a hagymát. Beletesszük a gombát, sózzuk, borsozzuk és addig pároljuk, míg a gomba elfövi a levét. Levesszük a tűzről, majd hozzákeverjük a kinyomkodott zsemléket, a kockára vágott főtt tojást,a petrezselymet és 1 nyers tojást.
A combokon fellazítjuk a bőrt, és betöltjük a töltelékkel. Tepsibe tesszük, szárnyas fűszerrel megszórjuk. 2 kanál zsiradékot és kb. 2 deci vizet teszünk alá. Sütőben sűrűn locsolgatva szép pirosra sütjük.
A körethez a burgonyát megtisztítjuk, hasábokra vágjuk, és sós vízben félig megfőzzük. A félig megfőtt burgonyát leszűrjük, lecsepegtetjük, majd bő olajban ropogósra sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.