Elkészítés: A húst hosszában végig felszúrjuk, de a legegyszerűbb, ha vásárláskor a hentest kérjük meg erre. A zsemlét tejbe áztatjuk, kinyomkodjuk, hozzáadunk 2 evőkanál olajat, a tojást, apróra vágott vöröshagymát, zúzott fokhagymát és a petrezselymet. A húst megtöltjük ezzel a töltelékkel, és a végét hústűvel megtűzzük. Tepsibe helyezzük, majd aláöntünk egy kevés olajat. Forró sütőben hirtelen kérget sütünk rá, majd kevés vizet aláöntve puhára sütjük. Néhány evőkanál olajat elkeverünk a levesporral és a sörrel, és sütés közben gyakran meglocsoljuk vele a húst. Ettől a külső kéreg ropogós és aranybarna lesz. Köretként burgonyát vagy rizibizit tálalhatunk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.