Elkészítés: A gombákat megtisztítom, szárait félreteszem (lefagyasztom, jó lesz pl. húslevesbe). Tepsibe kevés olívaolajat öntök, ebbe teszem a gombákat kalapjukkal lefelé. Megsózom, borsozom. A hagymát felkockázom, kevés olívaolajon üvegesre párolom. A hagymát beletöltöm a gombafejekbe, mindegyiket beborítom sajttal. Alufóliával letakarom, előmelegített sütőbe teszem. A fólia alatt a gombák megpuhulnak, majd a fóliát levéve addig sütöm, amíg a sajt megpirul. Paradicsom-paprika salátával kínálom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.