Elkészítés: A hagymát apró kockára vágjuk, olajon üvegesre dinszteljük, beletesszük a gombát, a darált húst, ízlés szerint fűszerezzük sóval, borssal, és fedő alatt megpároljuk.
Közben megfőzzük a rizst, és a húshoz adjuk. A kacsanyakbőrt megtöltjük a töltelékkel, és mindkét végét bevarrjuk.
A tepsibe olajat és kevés vizet teszünk, ezután belehelyezzük a töltött kacsanyakat és lefóliázzuk. Előmelegített sütőben, 180 Celsius-fokon átsütjük,
majd levesszük a fóliát, és pirosra sütjük.
Burgonyapürét adunk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.