Elkészítés: Kenyértésztát készítünk a felfuttatott élesztővel a hozzávalókból, jól kidolgozzuk, pihentetjük 1 órát letakarva.
Kétfelé vesszük a tésztát és lisztezett deszkán ujjnyi vastagságra, négyzet alakúra nyújtjuk.
Erre helyezzük a tölteléket. A sajtszeleteket egymás mellé rakjuk, beborítjuk a kolbászkarikákkal, vághatunk rá savanyú uborka szeleteket és csepegtetünk rá ketchupot.
Ezután a tésztát feltekerjük, kikent tepsibe tesszük, tetejét tojássárgával megkenjük, villával megszurkáljuk.
Sütési idő kb. 30-40 perc, 250 fokon.
Melegen melegszendvicsként, hidegen
előételként fogyasztjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.