Elkészítés: A halat pár órával az elkészítés előtt besózom, és állni hagyom. Közben elkészítem a sörtésztát. A három tojás sárgáját a sörrel, liszttel, sóval, zúzott fokhagymával, pirospaprikával elkeverem, úgy, hogy a palacsintatésztánál picit sűrűbb legyen. A tojások fehérjét kemény habbá verem és a kétféle masszát óvatosan összekeverem.
A halszeleteket először lisztbe forgatom, majd belerakom a sörésztába, és kb. fél óra hosszat benne is felejtem. Felforrósítom az olajat és a halszeleteket kisütöm.
Bármilyen köret illik hozzá, én legutóbb franciasalátával tálaltam.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.