Elkészítés: A tonhalkonzervről leöntjük a levet, majd a turmixba öntjük. Rálocsoljuk a citrom levét, beledobjuk az apróra vágott petrezselymet, majd a turmix-szal kicsit megkeverjük. Beledobjuk a masszába a 2 tojást és a 2 kockasajtot, majd újabb keverés. Belenyomjuk a majonézt, hozzáadunk 1-2 kiskanál mustárt (a dijoni a legjobb hozzá), a sót és a borsot, majd összefüggő masszává turmixoljuk. Ha kész, hűtőbe tesszük, hogy összeérjenek az ízek. Sós kekszekkel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.