Elkészítés: A spagettit olajos, sós forró vízben feltesszük főni.
A mártáshoz a hagymákat apróra felkockázzuk, kis olajon üvegesre pároljuk. A tonhalakat lecsöpögtetjük, majd hozzáöntjük a hagymához. A paradicsompürét is hozzáöntjük (lehet házi készítésű is, az az igazi!), fűszerezzük oregánóval és kakukkfűvel (mindenki a saját ízlése szerint). Összekeverjük, majd pár perc után hozzáöntjük a tejszínt is. Ezzel felforraljuk, majd levesszük a tűzről.
A spagettit lecsepegtetjük, a tetejére tesszük a mártást, majd a sajtot ráreszeljük, és azonnal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.