Elkészítése: Megfőzzük a tojást. A tonhalról lecsepegtetjük az olajat, ugyanezt tesszük a szardellákkal is. A tonhalat villával összetörjük, a szardellát és a kapribogyót fokhagymatörővel átpasszírozzuk. Az egészet jól összedolgozzuk a majonézzel, a borssal és a petrezselyemmel. Mikor a tojas megfőtt, néhány percre hideg vízbe tesszük, majd meghámozzuk, kétfelé vágjuk a sárgáját kivesszük, és hozzáadjuk a már elkészített krémhez, összekeverjük, és a tojásfehérjéket ezzel megtöltjük. Tálalás előtt hűtőben tároljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.