Elkészítés: Besamel mártást készítünk (vajas rántást tejjel felengedve keményre főzünk, sóval, borsal ízesítjük). Hagyjuk kihűlni, majd a hideg besamelt vajjal habosra kevejük és a tormát belekeverjük. Ha kell, ízesítjük sóval, borssal. A szeletelt gépsonkátba a tormakrémet csillagcsővel ellátott habzsákbol tőltjük meg a szélénél, majd feltekerjük, a végeibe kicsi rozsát formálunk.
A zselatint kicsi vízben összeforraljuk, kihűtjük, és a sonkstekercset bekenjük vele. Így nem fog bebarnulni a sonkatekercs. Franciasalátával nagyon kellemes íze van.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.