Elkészítés: A megtisztított törpeharcsák fejét, farkát, uszonyait levágjuk, és a vöröshagyma felével, a zellerzölddel, sóval és cseresznyepaprikával rövid alaplevet főzünk (kevés vízzel). A hagyma másik felét apróra vágjuk, és a zsíron üregesre pároljuk, majd levesszük a tűzről, rászórjuk a tört paprikát, jól megkeverjük, majd az alaplélevével felöntjük. Beletesszük a cikkekre vágott krumplit, és ha felforrt, hozzáadjuk a lesózott haldarabokat, a karikákra vágott zöldpaprikát és a cikkekre vágott paradicsomot. 20-25 percig főzzük. Ha minden hozzávaló megpuhult, utánaízesítünk még, ha kell, majd tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.