Előkészítés: A tésztát hagyjuk felengedni. A gyümölcsöket értelemszerűen megmossuk, meghámozzuk, kimagozzuk, kisebb darabokra, karikákra, szeletekre vágjuk. Ha befőttből készítjük, alaposan lecsepegtetjük.
Elkészítés: A leveles tésztát akkorára nyújtjuk, hogy ki tudjunk bélelni vele két kisebb (kb.18 cm átmérőjű) kerek, hullámos szélű gyümölcstortaformát úgy, hogy a peremére is jusson. A sütőt 220 fokra (gázsütő 4. fokozat) előmelegítjük. A tésztát megszórjuk a zsemlemorzsával, és ízlésesen elrendezzük rajta a gyümölcsöt vagy gyümölcsféléket. Megszórjuk a mandulaforgáccsal. A cukrot összekeverjük a fahéjjal, és szintén a gyümölcsökre szórjuk. Apróbb darabokban rádobáljuk a vajat, és a sütőben kb. 15-20 percig sütjük. A lekvárt elkeverjük kevés vízzel, és megkenjük vele a kész tortát. Ettől zamatos és friss lesz a sütemény.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.