Elkészítés: Turmixgéppel a túrót kikeverem a tojások sárgájával, hozzákeverem a zabkorpát. A tojásfehérjét habbá verem, majd fakanállal lazán beleforgatom a túróba (kicsit nehezebb így, de azért menni fog).
Vizet forralok egy nagy fazékban, teszek bele egy kis sót és olajat, majd kiskanállal galuskákat szaggatok a vízbe. A kiskanalat először belemártom a vízbe, így nem ragad rá a túró. Egyszerre a fele adagot szoktam beleszaggatni a fazékba, mert megnőnek. Miután beleszaggattam a felét, 5 percig főzöm. Ezután szűrőkanállal kiszedem, és pirított zsemlemorzsába forgatom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.