Elkészítés: Főzzük ki a cérnametéltet, és szűrjük le. A túrót passzírozzuk át, adjuk hozzá a vaníliás cukrot, az apró kockára vágott almát, a cérnametéltet, és jól édesítsük meg. Ezután egyenként keverjük bele a tojások sárgáját. Jól keveredjenek össze az ízek. A tepsit margarinozzuk ki, szórjuk be zsemlemorzsával, tegyük bele a masszát, és 180 fokos sütőben süssük fél órán át. Ezalatt a tojások fehérjét verjük kemény habbá, majd lágyan keverjük bele a lekvárt és a cukrot. A habot simítsuk el a süti tetején és tegyük vissza a sütőbe 5-10 percre száradni.
2025.02.12.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.