Elkészítés: Főzzük ki a cérnametéltet, és szűrjük le. A túrót passzírozzuk át, adjuk hozzá a vaníliás cukrot, az apró kockára vágott almát, a cérnametéltet, és jól édesítsük meg. Ezután egyenként keverjük bele a tojások sárgáját. Jól keveredjenek össze az ízek. A tepsit margarinozzuk ki, szórjuk be zsemlemorzsával, tegyük bele a masszát, és 180 fokos sütőben süssük fél órán át. Ezalatt a tojások fehérjét verjük kemény habbá, majd lágyan keverjük bele a lekvárt és a cukrot. A habot simítsuk el a süti tetején és tegyük vissza a sütőbe 5-10 percre száradni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.