Elkészítés: A túrót a villával összetörjük, majd hozzáadjuk a tejfölt. Cukorral, vaníliás cukorral, reszelt citromhéjjal és pár csepp citromlével ízesítjük.
A zselatint 2 dl vízben felforraljuk, és amikor kihűlt, a túrós masszához adjuk, és elkeverjük. A gyümölcsöket belekeverjük. Várunk egy kicsit a krémmel, hogy sűrűsödjön.
Hideg vízzel kiöblített koszorúformába töltjük, és 2 órára hűtőbe tesszük.
A formát kívülről leöblítjük meleg vízzel, így a tartalma gyönyörűen kijön belőle. 2 dl habtejszínt felverjük habnak, és bevonjuk vele a túrókoszorút, gyümölcsszemekkel díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.