Előkészítés: A fokhagymát áttörjük, összekeverjük az olajjal. A túrót villával áttörjük. A paradicsomot megmossuk, kimagozzuk, és apró kockákra vágjuk. A bazsalikom levélkéit lecsipkedjük, megmossuk, apóra vágjuk.
Elkészítés: Az olajos fokhagymát a kenyerekre kenjük, grill alatt megpirítjuk. A sütőt 200 C-fokra (gázsütő 3. fokozat) előmelegítjük. A kenyerekre kenjük a túrót, rászórjuk a mandulát, és a sütőben kb. 5 percig pirítjuk. A paradicsomot összekeverjük a bazsalikommal, sóval és borssal fűszerezzük. A kenyerekkel kínáljuk.
Munka: kb. 15 perc
Fogyasztható: kb. 25 perc múlva
1 adag: 223 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.