Előkészítés: A fokhagymát áttörjük, összekeverjük az olajjal. A túrót villával áttörjük. A paradicsomot megmossuk, kimagozzuk, és apró kockákra vágjuk. A bazsalikom levélkéit lecsipkedjük, megmossuk, apóra vágjuk.
Elkészítés: Az olajos fokhagymát a kenyerekre kenjük, grill alatt megpirítjuk. A sütőt 200 C-fokra (gázsütő 3. fokozat) előmelegítjük. A kenyerekre kenjük a túrót, rászórjuk a mandulát, és a sütőben kb. 5 percig pirítjuk. A paradicsomot összekeverjük a bazsalikommal, sóval és borssal fűszerezzük. A kenyerekkel kínáljuk.
Munka: kb. 15 perc
Fogyasztható: kb. 25 perc múlva
1 adag: 223 kcal
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.