Elkészítés: A tojások sárgáját 25 dkg porcukorral habosra keverjük, beleadagoljuk a tejet és az olajat, majd a sütőport és a lisztet, végül a tojások fehérjének keményre vert habját is beleforgatjuk. 25x35-ös tepsiben 180 fokon kb. 20 percig sütjük. Tűpróba!
Ha kihűlt a tésztalap, kettévágjuk.
A töltelékhez a margarint 15 dkg porcukorral habosra keverjük, beleadagoljuk a vizet, majd a túrót és a vaníliás cukrot.
Az egyik lapot megkenjük nem túl vastagon lekvárral, rákenjük a túrós krémet, ismét lekvár jön, végül a másik tésztalap. Tetejét vaníliás porcukorral meghintjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.