Elkészítés: A töltelék hozzávalóit puhára pároljuk, majd hagyjuk kihűlni.
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, kétfelé vesszük, 20×30 cm-es tepsi nagyságúra nyújtjuk.
A tepsit sütőpapírral kibéleljük. A tészta egyik felét a tepsibe fektetjük, elegyengetjük rajta a kihűlt tölteléket, befedjük a másik lappal. A tetejét megkenjük tojással, villával megszurkáljuk.
200 fokra előmelegített sütőben megsütjük. Kihűlve, kockára vágva, porcukorral meghintve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.