Elkészítés: A 4 tojás sárgáját és fehérjét kettéválasztjuk. Kemény habbá verjük a fehérjét. A sárgájához hozzáadjuk a 4 evőkanál cukrot és a vaníliás cukrot. Habosra keverjük (robotgéppel). Beletesszük a 4 evőkanál lisztet, majd hozzáadjuk a fejérjét, és óvatosan összekeverjük. Kikent, kilisztezett vagy sütőpapírral bélelt formába öntjük, és előmelegített sütőben megsütjük (20 perc).
A túrót összenyomkodjuk, beletesszük a cukrot, a citromhéjat és/vagy levet ízlés szerint, elkeverjük. Én megkentem a piskóta tetejét nagyon vékonyan birsalmalekvárral, de más lekvárral is jó, el is hagyható. A citromos túrót eloszlatjuk a piskóta tetején, kirakjuk a felkarikázott banánnal és kivivel. Legvégén készítjük el a zselatint, a tasakon leírtak alapján, s ráöntjük a gyümölcsökre. Utána pár órára hűtőbe tesszük, szeleteljük és tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.