Előkészítés: A túrót burgonyanyomón áttörjük. A lisztet átszitáljuk, a túróhoz adjuk. A margarint kis darabokra vágjuk, ezt is a túróhoz tesszük, a megszórjuk a porcukorral, egy csipet sóval, és az egészet sima tésztává összedolgozzuk. Cipót formálunk belőle, fóliáva csomagoljuk, és hűvös helyen, kb. 1 óra hosszat pihentetjük.
Elkészítés: A sütőt 200 fokra (gázsütő 3. fokozat) előmelegítjük. A tésztából kis darabokat tördelünk, kifli alakúra formázzuk, sütőlemezre tesszük, és kb. 30 perc alatt aranysárgára sütjük. A sütőlemezen hagyjuk kihűlni, majd vaníliás porcukorral megszórva kínáljuk.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 1,5 óra múlva
1 darab: 112 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.