Előkészítés: A túrót szitán átpasszírozzuk. A sütőt 200ºC-fokra (gázsütő 3. fokozat) előmelegítjük.
Elkészítés: A tésztához valókat könnyedén összegyúrjuk. A fele masszát 3-4 mm vastag négyszögletes lappá nyújtjuk. Tepsibe tesszük, és félig kisütjük (kb. 15 perc). Közben elkészítjük a tölteléket: a túróhoz hozzákeverjük a tojássárgájákat és a cukrot, és az egészet a félig kisült tésztára kenjük. A tészta másik felét kinyújtjuk, és a töltelékre terítjük. A felvert tojással megkenjük, villával néhányszor megszurkáljuk, és a sütőben készre sütjük. Ha kihűlt, akkor szeleteljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.