Elkészítés: A húst megmosom, sózom, borsozom. Ezután egy kizsírozott tepsiben bőrös felükkel felfelé elegyengetem őket. Pici zsírt a tetejükre is locsolok, alá fél deci vizet öntök, és fóliával lefedve 200 fokon már mennek is be a sütőbe. Amíg sülnek, a túrót összekeverem a tejföllel, zúzott fokhagymával és egy csipet sóval. Körülbelül fél óra elteltével leveszem a fóliát, negyed órát hagyom pirulni a csirkét, majd beterítve a túrós keverékkel újra visszateszem. Akkor van kész, ha a túró elkezd pirulni a tetején (ez kb. 20 perc). Krumplipüré vagy rizs illik hozzá. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.