Elkészítés: A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, két részre osztjuk. Sütőpapírral kibéleljük a tepsit, majd az egyik kisodort cipót beletesszük.
A töltelékhez összekeverjük a túrót, a cukrot, a vaníliás cukrot, a búzadarát, majd óvatosan hozzákeverjük a felvert tojásfehérjét. Megkenjük az alsó lap tetejét egy kevés baracklekvárral, majd a tölteléket beletéve elsimítjuk. A második cipót is kisodorjuk, a töltelék tetejére tesszük úgy, hogy teljesen befedje. Megsütjük. A tortebevonót 2 evőkanál étolajjal gőz fölött megolvasztunk, majd a kihűlt sütemény tetejére simítjuk. Jó étvágyat hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.