Elkészítés: A pulykamellszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk és megszórjuk szárnyas fűszerkeverékkel.
A trappista sajtot lereszeljük, a paradicsomot, a zöldpaprikát és az újhagymát kis kockára vágjuk. A reszelt sajtot összekeverjük a paprikával, a paradicsommal és a hagymával. Ízesítjük sóval, őrölt borssal. A tölteléket a hússzeletek egyik oldalára halmozzuk és felgöngyöljük. A göngyölegeket szorosan, alufóliába csavarjuk, tepsibe vagy sütőrácsra tesszük.
Előmelegített sütőben kb. 20 percet sütjük. Utána kibontjuk a csomagok tetejét, és 10-15 percre visszatesszük a sütőbe, amíg szép piros színt kap.
Párolt zöldséget készítettem mellé. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.