Az uborkát meghámozzuk, kettévágjuk, kikaparjuk a magjait, és húsát kockákra vágjuk. A kivit vékonyan meghámozzuk, négy szép szeletet vágunk belőle, ezt félre tesszük a díszítéshez, a többit kockákra aprítjuk. A tárkonyt megmossuk, minden szár hegyén hagyunk néhány levelet a díszítéshez, a többit letépkedjük, és apróra vágjuk. A narancsokat levét kicsavarjuk. Az uborkát, a kivit, a tárkonyt, a narancslevet, a citromlevet, a mézet, csipet sót turmixgépbe tesszük, jól összekeverjük. Poharakba adagoljuk, a kiviszeletekkel, a tárkonnyszállal díszítjük, és szívószállal kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.