Elkészítés: A 6 tojásból kerek piskotát sütünk. Ha kihűlt, középen kettévágjuk, rummal meglocsoljuk és lekvárral megkenjük a lapokat, összeillesztjük.
A krémhez a 6 tojássárgájából, fél liter tejből, 1 csomag vaníliás pundigporból 6 dkg cukorral krémet főzünk. Ha kihűlt, a piskóta tetejére kenjük.
A 6 tojásfehérjéből kemény habot verünk, minden tojásra 1,5 kanál porcukrot számítunk. Ha már kemény a hab, 3 kanál lekvárt adunk hozzá, jól
összeforgatjuk.
A piskóta tetejére kenjük a vaníliás krémet, majd erre az édes tojáshabot, néhány órát hűtőben pihentetjük, majd kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.