Elkészítés: Az újhagymát tisztítsuk meg gondosan, vágjuk apróra. A szalonnát kockázzuk fel. Hámozzuk meg a burgonyát, és vágjuk vékony karikára.
Egy serpenyőbe öntsünk olajat, dobjuk bele a szalonnakockákat, és gyenge tűzön olvasszuk ki a zsírjukat. Adjuk hozzá a burgonyaszeleteket, enyhén sózzuk és borsozzuk, majd folyamatos kevergetés melett süssük át.
Ha a burgonyaszeletek átsültek, az összetöpörödött szalonnával együtt vegyük ki, és csepegtessük le. Öntsük ki a serpenyőből a felesleges olajat, tegyük vissza a burgonyát és szalonnát, adjuk hozzá a vajat, az apróra vágott újhagymát és a petrezselymet, valamint az áttört fokhagymát. Pirítsuk meg gyorsan (körülbelül 1 perc alatt), öntsük át egy tálalóedénybe, és forrón tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.