Elkészítés: A diót - 30 darab szép fél dió kivételével - durvára aprítom. A vajat 15 dkg cukorral és a vaníliás cukorral habosra keverem, majd beleadom a tojások sárgáját.
A gesztenyéhez hozzáadom a darabolt diót, majd az előzővel összekeverem.
A tojásfehérjét 15 dkg cukorral habbá verem, hozzáadom az előbbihez, és az egészet jól elkeverem.
Kivajazott, lisztezett tepsiben megsütöm.
Díszítés: 4 evőkanál cukorban az egész diókat karamellizálom, és megkenem vele a tetejét. Narancskarikákkal díszítem. Kockára vágva tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.