Elkészítés: A fehér tészta hozzávalóit összegyúrjuk, 2 egyenlő nagyságú cipóra osztjuk. A barna tészta hozzávalóit is összegyúrjuk, 2 egyenlő cipóra osztjuk. Fagyasztóba tesszük, egy kicsit megdermesztjük, hogy könnyen tudjuk majd reszelni.
Az egyik fehér cipót méret nagyságúra sodorjuk, majd sütőpapírral fedett lemezre tesszük. Megkenjük baracklekvárral, megszórjuk durvára vágott dióval, az egyik barna tésztát nagylyukú reszelőn ráreszeljük, és 180 fokra melegített sütőben világosra sütjük. A másik tésztánál is így járunk el.
A krémhez a lisztet a cukrokkal 2 dl tejben csomómentesre keverjük, majd hozzáadjuk a többi tejet, és sűrűre felfőzzük, majd kihűtjük. A margarint kihabosítjuk, és a főzött krémmel habosra kikeverjük. A krémet elfelezzük.
A két lap közé kenjük a krém felét, a másik felét a 2. lap tetejére.
A mázhoz a csokit az olajjal mikróban felolvasztjuk, és a már lehűtött süteményt bevonjuk vele.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.