Előkészítés: A római tálat kb. 20 percre hideg vízbe áztatjuk. A combokat megmossuk, borsozzuk. A fokhagymát meghámozzuk, kissé összevágjuk.
Elkészítés: Felforrósítjuk az olajat, és erőteljesen megpirítjuk benne a combok mindkét oldalát. Hozzáadjuk a fokhagymát, kakukkfüvet, a köménymagot, a babérlevelet, ráöntjük a bort, és felforraljuk. Hozzáöntjük a levest, a szójaszószt és a mézet. Az egészet a római tálba öntjük, és lezárjuk. A hideg sütőbe tesszük, 200 fokra (gázsütő 3. fokozat) kapcsolunk, és 30 percig sütjük. Közben meghámozzuk a burgonyát, megtisztítjuk a pórét, a zellert, megmossuk a zöldségeket, és falatnyi darabokra, karikákra vágjuk. A fél óra letelte után a zöldségeket és az aszalt barackot a combra öntjük, és további 30 percig sütjük.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 2 óra múlva
1 adag: 691 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.