Előkészítés: A csirkét kívül-belül megmossuk. A fokhagymát meghámozzuk, áttörjük. Összekeverjük a szójaszósszal, sóval, borssal ízesítjük, és a csirkét kívül-belül megkenjük vele. Lefedjük, legalább 2 órán át pácolódni hagyjuk.
Elkészítés: A töltelékhez: a gyorsrizst a csomagoláson leírtak szerint megfőzzük, lecsepegtetjük. A sütőt 180 C-fokra (gázsütő 2. fokozat) előmelegítjük. A megfőtt rizshez adjuk a vajat, az ételízesítővel és borssal fűszerezzük, és 3 percig főzzük kis lángon. A csirkét megtöltjük, tepsibe tesszük, másfél csésze vizet öntünk alá, és alufóliával lefedjük. A sütőben kb. 45 percig sütjük. Ezután levesszük a fóliát, és pár percre visszatesszük, hogy szépen megpiruljon. A töltelékből kimaradt rizzsel körítve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.