Elkészítés: Bekeverjük a piskótatésztát a kakaó kivételével. A tepsit kibéleljük sütőpapírral, majd beleöntjük a piskótatészta felét. A maradékban elkeverjük a kakaóport, és a fehér tésztára öntjük.
A piskótát közepes lángon 25-30 perc alatt megsütjük. Hagyjuk kihűlni.
Közben elkészítjük a krémet. A vajat habosra keverjük a cukorral, majd hozzákeverjük a kakaóport és a rumaromát. A piskótát három lapba vágjuk és sorban megkenjük a krémmel.
A tetejét bevonjuk a vízgőz felett felolvasztott és olajjal kikevert csokival, majd megszórjuk kókuszreszelékkel. Szeletelés előtt 1 órára a hűtőbe tesszük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.