Elkészítés: Tésztát felteszem főni sós vízben.Az igazi olasz tészta kb. 10 perc alatt fő meg. A levét leöntöm, vissza a főzőlábasba, fedőt teszek rá. Az olaszok nem öblítik le a tésztát !!!!
Közben apróra vágom a hagymát, pici olívaolajra teszem. Kicsit pirítom, amikor üveges, rádobom a konzervparadicsomokat, belezúzom a fokhagymát, fűszerezem oregánoval, kakukkfűvel, borsot őrölök rá. Ráöntöm a szószt, esetleg reszelt sajttal megszórom. Akkor igazán finom, ha a hagyma még kissé ropogós marad, nem fő túl.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.