Elkészítés: A húsokat falatnyi kockára vágjuk. A halkonzervek levét leszűrjük. A marinált paprikát csíkokra vágjuk.
Az olajat olyan nagyméretű serpenyőbe öntjük, amely a sütőbe is betehető. Rászórjuk a tisztított, zúzott fokhagymát, 1-2 percig pirítjuk, majd sorban, egymás után megpirítjuk rajta a húsdarabok mindkét oldalát. Rátesszük a halféléket is, rászórjuk a fűszereket, és beleöntjük a megmosott, lecsöpögtetett rizst. Az egészet jól összepirítjuk, hozzászórjuk a zöldborsót és a marinált paprikát, felöntjük a sáfrányos alaplével. Az ételt felforraljuk.
Lefedjük, és betesszük az előmelegített, forró sütőbe. Közepes lángon 30 percig pároljuk. Ezután a sütőt kikapcsoljuk, és még legalább 20 percig benne hagyjuk, hogy a rizs az összes lét felszívhassa.
Tálalás előtt villával óvatosan felkeverjük, majd citromszeletekkel feldíszítve kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.