Az élesztőt kevés langyos, cukros tejben felfuttatjuk. A lisztet keverőtálba szitáljuk, beleütjük a tojások sárgáit, a többi hozzávalóval és az élesztővel összegyúrjuk, letakarva langyos helyen fél órát pihentetjük.
Közben a töltelékhez a vajat habosra keverjük a cukrokkal.
A tésztát lisztezett felületen vékony téglalap alakra nyújtjuk, megkenjük a cukros vajjal, feltekerjük, és kb. ujjnyi szeleteket vágunk. Sütőpapírra sorakoztatjuk, fél órát pihentetjük, és előmelegített 170 fokos sütőben (légkeveréssel) megsütjük.
Kb. 15 perc után a vaníliás cukorral elkevert tejjel meglocsoljuk, és tovább sütjük, amíg szép enyhe pírt kap a tészta, kb. még 10 percig.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.