A pudingot a csomagoláson található utasítás szerint elkészítjük a tejjel és a vaníliás cukorral. Langyosan fogjuk a tésztára keverni, nehogy túlságosan megdermedjen.
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, ha szükséges, pici lisztet adhatunk hozzá. Lefedjük, és kb. 45 percet kelesztjük.
A gyúródeszkát meszórjuk liszttel, és kinyújtjuk a tésztát. Egyenletesen rákenjük a pudingot, szorosan feltekerjük a tésztát henger alakba, majd szeleteket vágunk késsel.
Egy nagy tepsit kivajazunk, majd a szeleteket egymás mellé helyezzük. A tetejét egy kevés tejjel bekenjük. Előmelegített sütőben sütjük 180 fokon kb. 30-35 percig.
Sütés után hagyjuk kihűlni, tányérra tesszük, megszórjuk porcukorral. Alufóliával letakarva még másnap is nagyon jó puha marad a tésztája.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.