A lisztet, a sütőport, és a porcukrot összekeverjük, majd hozzáadjuk a szobahőmérsékletű margarint és a tojást.
Nagyjából összedolgozzuk, majd pár csepp jó minőségű piros színű ételfestéket teszünk a tésztába és azután simára gyúrjuk. A tésztából kisebb darabot tépünk, majd golyót formázunk belőle.
A golyók közepébe mélyedést készítünk az ujjunkkal, majd a tészta széleit kristálycukorba forgatjuk, ezután pedig szilikonos tepsibe helyezzük. A tésztát előmelegített sütőbe tesszük és közepesen takarék lángon kb 10 perc alatt készre sütjük. A tésztát ezután kihűtjük.
A fehércsokoládét üveg tálba tesszük és mikrohullámú sütőben alacsony fokozaton felolvasztjuk azt.
Az olvasztott csokoládét a tészták mélyedéseibe töltjük, megszórjuk díszítő cukorral és a hűtőbe tesszük, hogy a csokoládé visszadermedjen.
Végül az étcsokit és a tejcsokit is felolvasztjuk, majd vákonyan a sütire csurgatjuk.
Megjegyzés
Ételfesték helyett természetes színezéket is lehet használni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.