Az almák tetejét levágjuk, majd óvatosan kivágjuk a magházak részét. Figyeljünk, hogy az almák alját nehogy kivágjuk.
A dióbelet apróra vágjuk és egy edénybe tesszük. A vajkaramellát durvára aprítjuk és a dióhoz adjuk, majd a lekvárt is az edénybe tesszük.
Összekeverjük a hozzávalókat és az almák belsejébe töltjük azt. Az almákat szilikonos lappal bélelt, magas falú tepsibe tesszük és előmelegített sütőbe helyezzük.
Az almákat kb. 10 perc közepesen takarék lángon készre sütjük, majd fahéjjas porcukorral megszórjuk.
Megjegyzés
A sütés közben felszabadult illatok leírhatatlanok.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.