A kevert almás sütihez első lépésként megmossuk az almákat, meghámozzuk, nagy lyukú reszelőn lereszeljük és kicsavarjuk a levét. Ízesítjük őrölt fahéjjal, cukorral és jól összekeverjük.
A cukrot a tojásokkal jó habosra keverjük (szinte fehéredésig, míg elolvad a cukor), majd hozzáadjuk a puha margarint, és ezzel is jól összekeverjük.
Ezután mehet bele a vaníliás cukor és a tej, amivel szintén összekeverjük. Végül hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet és simára keverjük a tésztát.
A tészta egyik felét sütőpapírral bélelt tepsibe kanalazzuk egyenletesen, erre rákanalazzuk a reszelt almát, majd a tészta másik felét.
Előmelegített, 160 fokos, légkeveréses sütőben kb. 45 percig sütjük. (Inkább végezzünk tűpróbát, mert a hagyományos sütőben picivel több időbe is telhet a sütés.) Amikor kihűlt, porcukorral megszórva, szeletelve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.