A puha vajat összekeverjük a cukorral, a fahéjjal, majd hozzádolgozzuk a zabpelyhet, a mazsolát és a diót.
Az almákat megmossuk és kivágjuk a magházakat. Ezt egyszerűen megtehetjük, ha levágjuk az almák tetejét és a belsejét a magokkal együtt kikanalazzuk. Az üreges almákat egy hőálló tálba helyezzük.
Az almákat megtöltjük a fahéjas töltelékkel, majd ráhelyezzük a levágott tetőket. Az almák köré egy kevés meleg vizet öntünk, majd előmelegített sütőbe tesszük. Körülbelül 45 percig sütjük, amíg az almák meg nem puhulnak.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.