A masszához a lisztet a margarinnal elmorzsoljuk, hozzáadjuk a porcukrot, a kakaót és a diót, majd addig dolgozzuk, amíg össze nem áll.
A mandula formákat kivajazzuk, a masszával megtöltjük, majd előmelegített sütőben 180 fokon 15 percig sütjük.
A krémhez a tejet a vaníliapudinggal sűrűre főzzük. Kihűtjük. A margarint a porcukorral habosra keverjük és a kihűlt pudinghoz tesszük. Hozzáadjuk a mandulaaromát is, és robotgéppel simára keverjük.
Két kihűlt tészta közé krémet töltünk, majd 24 órát állni hagyjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.