Elkészítés: A dinnyéket kettévágjuk, kiszedjük a magházakat, majd karalábévájóval mindkettőből kis golyókat veszünk ki, s hűtőszekrénybe tesszük.
Amikor már a sárgadinnyének nincs sima felülete, akkor szeletekre vágottan meghámozzuk és feldaraboljuk. Ezután jó 1 liter vízben megfőzzük a vaníliás cukorral és a cukorral. Kb. 10 perc alatt elkészül. A tűzről levéve botmixerrel pépesítjük.
A pudingot 1-2 evőkanál vízzel, majd a
főzőtejszínnel elkeverjük, és beleöntjük a levesbe. Egy percre összeforraljuk, és lehűtjük.
Amikor hideg, belerakjuk a dinnyegolyókat, és tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.