Elkészítés: A ricottát keverjük simára a vaníliás cukorral, ízlés szerint porcukorral, reszelt citromhéjjal és citromlével. Ezután kanalazzuk bele a poharakba, majd tegyük be a hűtőbe tálalásig, hogy az ízek összeérjenek.
A gránátalmának vágjuk le a végeit, majd késsel vágjuk a héját cikkekre. Ezután kézzel bontsuk szét, majd szedjük ki a magokat úgy, hogy a fehér, hártyás rész ne kerüljön a magok közé. Vízzel öblítsük le, ha maradna közte a fehér hártyából.
Tálalás előtt vegyük ki a pohárkrémet a hűtőből, majd szórjuk a tetejére a gránátalmamagokat.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.