Elkészítés: Egy nagyobb tálba teszem a tésztát, és forró vízzel leöntöm, állni hagyom 2-3 percet.
Egy kisebb hőálló tálba a réteslapból 3 darabot az aljára helyezek, beolajozom, majd az alábbi töltelékkel töltöm.
A túrót a 3 tojás sárgájával, 2 dl tejföllel és a cukrokkal, narancshéjjal, mazsolával elkeverem, majd a 3 tojás fehérjét felverem kemény habbá, és azt is beleforgatom. A tésztát leszűröm, hideg vízzel leöblítem, majd összekeverem a túrós masszával. Az egészet a réteslappal bélelt tepsibe ötöm, majd a maradék 3 lapot ráborítom, olajjal megkenem. 1 tojást 0,5 dl tejföllel elkeverek, és tetejére kenem.
A sütőt előmelegítem 180 fokra, majd 30-35 perc alatt szép pirosra sütöm a vargabélest.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.