A tésztát a szokásos módon, bő, forrásban lévő, sós vízben megfőzzük. Hideg vízzel leöblítjük és lecsöpögtetjük. Megforrósított olajon üvegesre pároljuk a felszeletelt fokhagymát. Hozzáadjuk a kockára vágott cukkinit, a laskára vágott padlizsánt, a felszeletelt gombát. Sóval, borssal ízesítjük és fedő alatt 8 percig pároljuk. Hozzáadjuk a lehéjazott paradicsomot. Morzsolt oreganóval, felaprított petrezselyemmel meghintjük és további 8 percig pároljuk. A tésztát a zöldségraguval leöntve tálaljuk és meghintjük a reszelt parmezán sajttal.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.