A tésztát a szokásos módon, bő, forrásban lévő, sós vízben megfőzzük. Hideg vízzel leöblítjük és lecsöpögtetjük. Megforrósított olajon üvegesre pároljuk a felszeletelt fokhagymát. Hozzáadjuk a kockára vágott cukkinit, a laskára vágott padlizsánt, a felszeletelt gombát. Sóval, borssal ízesítjük és fedő alatt 8 percig pároljuk. Hozzáadjuk a lehéjazott paradicsomot. Morzsolt oreganóval, felaprított petrezselyemmel meghintjük és további 8 percig pároljuk. A tésztát a zöldségraguval leöntve tálaljuk és meghintjük a reszelt parmezán sajttal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.