1. A piskótához a tojásokat szétválasztjuk, a fehérjéhez 90 g cukrot adunk. A sárgájához 260 g cukrot, 300 dl tejet, 150 dl olajat, 1 cs. vaníliás cukrot adunk, ezt elkeverjük, majd hozzáadjuk az 1 csomag sütőport és 530 g lisztet. A tojásfehérjét felverjük, majd elkeverjük a sárgájával. 26 cm-es tortaformába öntjük, majd 160 fokon tűpróbáig sütjük. Amint kész, 3 részre vágjuk. 2. A fehércsokis krémhez a csokit darabokra törjük, 2 dl habtejszínt felmelegítünk, majd ráöntjük, elkeverjük. Hűtőben pihentetjük 4-5 órán keresztül, majd hozzá adunk 1 dl habtejszínt és 250 g mascarponét. Hűtőben pihentetjük. 3. Az erdei gyümölcsös habhoz a gyümölcsöt 65 g cukorral felforraljuk, botmixerrel leturmixoljuk, 3 lapzselatint 5 perc áztatás után hozzá adjuk, a habtejszínt felverjük, majd összekeverjük. Fagyasztóba 3 órán keresztül pihentetjük. 4. Az epres zseléhez a 400 g gyümölcsöt 65 g cukorral felforraljuk, majd leturmixoljuk. Az előáztatott lapzselatint hozzá adjuk. Fagyasztóban 3 órán keresztül pihentetjük. 5. A vajkrémhez a tojásfehérjében a cukrot vízgőz felett elolvasztjuk, majd habverővel kihűlésig verjük, ekkor hozzá adjuk a vajat. Hűtőben 3 órán keresztül pihentetjük. 6. A torta összeállításához tálcára rakjuk, az alsó piskótát megkenjük a fehércsokis krémmel, a gyümölcsös habkrémet rá rakjuk, krémmel bekenjük, majd a piskótát tesszük rá. Ezt megkenjük vékonyan krémmel, a zselét ráhelyezzük, ismét krémezzük, majd piskótával fejezzük be. Pár óra hűtőben pihentetés után vajkrémmel burkoljuk, majd díszítjük. Én habcsókot készítettem hozzá, élő virággal és ehető gyöngyökkel díszítettem. A vajkrémet gél állagú ételfestékkel színeztem, így még látványosabbá vált a végeredmény.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.