Elkészítés: Egy nagyméretű gáztepsit kibélelünk két csík alufóliával gondosan, hogy középen jól fedje egymást. A fólia sokkal hosszabb legyen, mint a tepsi. Kikenjük étolajjal és előmelegítjük.
Ezalatt az omletthez valókat jól kikeverjük, majd a forró tepsibe öntjük.
Lassan, kb. 20 percig sütjük. Ha kész, a fólia segítségével asztalra tesszük, és gyorsan 4 sorban megrakjuk a sonkával, majd megszórjuk a sajttal.
Végül a fólia segítségével szorosan, mint a piskótatekercset, feltekerjük, és egy éjszakára hűtőbe tesszük.
Másnap a fóliát óvatosan eltávolítva kissé ferde, nem túl vékony szeletekre vágjuk. Leszárított salátalevelekkel bélelt tálcára rendezzük.
Zsúrkenyér, friss uborka, paprika, paradicsom társaságában kínáljuk. Nagyon mutatós és finom. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.