Elkészítés: Hagyományosan pörköltet készítünk, akár bográcsban is lehet.
Amikor a hús már kezd megpuhulni, a megmosott burgonyát meghámozzuk, újra megmossuk, cikkekre vágjuk. A pörköltre tesszük, átpároljuk. Annyi hideg vízzel öntjük fel, hogy a burgonyát teljesen ne lepje el, és mérsékelt tűzön, rázogatással, lefedve puhára pároljuk.
Amikor elkészült, a leve ne legyen vizes, hanem pörköltszerű, pirospaprikás mártásban legyen a hús és a burgonya.
Friss, finom kenyér és savanyúság illik hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.