Elkészítés: Fémlapon megsütjük a paslizsánt, addig amíg jó puha és felrepedezik a héja. Hideg vízbe helyezzük és kézzel óvatosan lehámozzuk. Krumlpitörővel vagy egyszerű fakanállal pépesre törjük (ne maradjon darabos! ) majd elkészítjük hozzá a majonézt: a tojás kettéválasztjuk, a sárgájához egy púpozott kiskanálnyi mustárt adunk majd elkeverjük. Ezt követően lassan, kiskanalanként adagoljuk az olajat, amíg pudingszerű nem lesz a majonézünk. Vigyázat, ha belezúdítjuk az olajat, akkor folyóssá válik és dobhajtuk ki. Ha ez is kész, akkor a pépesre tört padlizsánhoz hozzákeverjük a majonézt, majd belereszeljük a hagymát. Ízlés szerint fűszerezzük.
Személyes hozzáfűzés: Kiváló szendvicském, ajánlom vegetáriánusoknak friss paradicsommal és paprikával fogyasztani, úgy a legfinomabb! De készíthetünk hozzá nagyon egszerűen finom salátát is: összeszelünk paradicsomot, paprikát, uborkát és hagymát egy tálba tetszés szerinti mennyiségben és megsózzuk. Összerázzuk, állni hagyjuk 10 percig és isteni finom salátát kapunk!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.